‘IT IS ALWAYS GOOD TO HAVE A LAWYER ON YOUR SIDE’

Met dit uitgangspunt en bovenal het goede doel in ons achterhoofd heeft advocatenkantoor SPLNTR besloten om Charlotte Vermeer en Nienke Middelweerd te sponsoren tijdens hun AMSTERDAM-DAKAR challenge.

Hun team heet THAKAR en vanaf 1 november 2014 reizen zij – in een oude Nissan Patrol uit 1992 – zo’n vier weken mee in de EXTREME versie van deze tocht. De tocht is in hoofdlijnen als volgt: 

AMSTERDAM
PARIJS
BARCELONA
MAROKKO
MAURITANIE
SENEGAL
GAMBIA 

Nienke en Charlotte doen dit allemaal om scholing van kinderen mogelijk te maken via The Gambian Children First.  www.gambianchildren.nl . Het door deze stichting per kind betaalde bedrag bedraagt per schooljaar gemiddeld € 150. Dat bedrag is bestemd voor lesgeld, leermiddelen en schooluniform. Hun doel is om in totaal € 15.000 euro op te halen waarmee ze 100 kinderen met hun toekomst kunnen helpen.

SPLNTR advocatuur draagt slechts een klein steentje bij door het sponsoren met onderstaande uiting op de zijspiegel van de auto. Het sponsorbedrag van SPLNTR is natuurlijk niet genoeg. Neem contact op met Nienke en Charlotte als je hen ook wilt helpen het/hun (goede) doel te bereiken.

 

05

 

Hun avontuur is te volgen via de Facebook-pagina  www.facebook.com/thakarchallenge. Wij volgen hen zeker en wensen Charlotte en Nienke vooral succes en alle goeds tijdens deze extreme challenge! GO GIRLS!