het is weer tijd voor SPLNTR-actie!

advocatenkantoor SPLNTR geeft een beroemde Louis Litt mok weg; het is dé mok uit de geweldige Amerikaanse advocatenserie SUITS, met de tekst ‘you just got LITT up!

Al eerder was er op de Facebook-pagina van ons advocatenkantoor een SPLNTR-actie, waarmee iets te winnen was van de Amerikaanse advocatenserie SUITS. We gaven een DVD weg met het gehele eerste seizoen. Destijds een bijzondere prijs, omdat de serie SUITS toen nog niet in Nederland te zien was. Gelukkig is dat inmiddels anders en zijn er vele Nederlandse fans van deze serie bijgekomen. Bij SPLNTR zijn we fan vanaf het eerste moment.

Louis Litt

Louis Litt is één van de hoofdrolspelers in Suits. Een goede advocaat met regelmatig zeer merkwaardige trekjes en uitspraken waarin hij graag zijn naam verwerkt. Voor het beeld volgen een paar willekeurige conversaties:

Louis Litt: Oh, my God. Oh, my God. You and Harvey are letting me in on one of your missions? This is Litt-tastic.

Louis Litt: What just happened to him?
Katrina Bennett: He got Litt up
Louis Litt: Damn straight.

Dana Scott: You really are a dick.
Louis Litt: I’m Moby goddamn dick, and you just swam in my waters.

Louis Litt: Yeah, you want to play it this way, fine. But if you think you can outsmart me, you’re gonna get Litt up.
Katrina Bennett: Litt the hell up.
Dana Scott: Litt up? Litt. Oh. Oh, my God, that is so cute. I’m gonna go make fun of it on my Facebook page right now. Thank you.

you just got LITT up!

Ondanks dat wij bij SPLNTR advocatuur meer Harvey-minded zijn, drinken we toch graag regelmatig onze koffie uit een ‘Louis Litt-mok’, bekend uit de serie en met één van de bekende uitspraken van Louis Litt: ‘you just got LITT up!‘.
Via de SPLNTR Facebook-pagina geven we één mok weg. Het is een kleine prijs, slechts een aardigheidje, en het enige dat je hoeft te doen is: onder de foto op Facebook vermelden waarom je graag koffie wilt drinken uit de ‘you just got LITT up!‘-mok van Louis Litt. De FB-volger van SPLNTR met de meeste likes op zijn/haar antwoord, krijgt de mok door ons toegestuurd.

KLIK HIER OM NAAR DE FACEBOOK-PAGINA VAN SPLNTR TE GAAN EN MEE TE DOEN!

LITT-up-actie