advocatuur

advocaat arbeidsrecht en ondernemingsrecht

Advocaat Jelle Splinter van SPLNTR is gespecialiseerd in ARBEIDSRECHT en ONDERNEMINGSRECHT. Beide rechtsgebieden zijn omvangrijk, maar als advocaat met jarenlange ervaring kent Jelle de weg.

Binnen het specialisme arbeidsrecht kan onder meer gedacht worden aan: advies en procesvoering bij (individueel of collectief) ontslag (op staande voet), het voeren van onderhandelingen, het opstellen of controleren van arbeidsrechtelijke documentatie of advies omtrent de positie van de statutair directeur.

Binnen het ondernemingsrecht procedeert SPLNTR ook en ligt de focus op het contractenrecht en de advisering omtrent samenwerkingen.

Als je doorklikt naar de pagina’s arbeidsrecht of ondernemingsrecht vind je voor het arbeidsrecht en het ondernemingsrecht meer voorbeelden. Er is natuurlijk meer en neem dan ook vooral contact op, om jouw juridische kwestie te bespreken.

Ook voor juridische kwesties buiten deze twee rechtsgebieden kan je contact opnemen. SPLNTR heeft een groot en specialistisch netwerk, zodat je altijd zal worden doorverwezen naar een advocaat/(juridisch) specialist die jouw zaak goed kan behartigen.

raadpleeg tijdig een advocaat

Vaak wordt een advocaat pas ingeschakeld op het moment dat er al een (ernstig) geschil/conflict is. Uiteraard staat SPLNTR dan klaar om de belangen van zijn cliënt te behartigen, in of buiten de rechtszaal; als gespecialiseerd advocaat met vele jaren ervaring is dat waar hij goed in is.

Maar SPLNTR overlegt óók graag in een eerder stadium – vaak zelfs als er nog helemaal geen conflict is -, omdat daar veel is te voorkomen én dus ook veel te winnen. SPLNTR wil voor zijn cliënten ook als sparringspartner fungeren.

Aan deze functie van sparringpartner wordt binnen de advocatuur helaas nog steeds te weinig gedacht. ‘De advocaat’ wordt nog steeds vaak gezien als de noodzakelijke (dure) persoon op het moment dat een geschil/conflict een feit is.

SPLNTR wil juist hiervóór met zijn cliënten aan tafel zitten. Neem dus contact op, óók als de vlam nog niet in de pan is geslagen.

mediation – coaching – interim diensten

Naast advocaat is Jelle ook MfN-registermediator (MEDIATION), is hij als (conflict)coach in te schakelen (COACHING) en biedt hij interimdiensten aan onder het label SPL interim services. Kortom, wat jouw zaak ook is, SPLNTR zorgt voor een passende oplossing; snel en vakkundig.

 


klik hier voor:

arbeidsrecht


klik hier voor:

ondernemingsrecht