Naam: Gijs Vrind
Leeftijd:
34
Woonplaats:
Warmond
Burgerlijke staat:
gehuwd

Bedrijf/beroep: eigenaar Frame Offices & Tortu, vastgoed & sanitair
Werkplaats:
Kanaalpark 140, Leiden

Website: www.frameoffices.com & www.tortu.nl
Linkedin:
LinkedIn/Gijs Vrind
Facebook:
Facebook/Gijs.vrind

1 _ Graag een korte pitch, zodat goed duidelijk wordt wat iedereen van jou moet weten.

Sinds 2004 zelfstandig ondernemer in het commercieel vastgoed. Wij streven ernaar om creatief met stenen om te gaan om zodoende meerwaarde te creëren.  Naast ons vastgoed bedrijf ben ik in 2012 begonnen met Tortu. Doel is een nieuw sanitair label op de Europese markt te positioneren, betaalbaar design sanitair.

2 _ De pitch bij vraag 1 was vast hoofdzakelijk positief. Volledig terecht natuurlijk, maar noem ook één slechte eigenschap van jezelf? Niet te veel toelichting of afzwakking; graag alleen één slechte(re) eigenschap.

Ongeduldig, het gaat me nooit snel genoeg!

3 _ Kies één van de volgende ‘1e-keer-onderwerpen’ en vertel hier kort iets over.

– 1e aankoop;
– 1e baan(tje);
– 1e wijze les;
– 1e prestatie van formaat;
– 1e zoen;
– 1e geld.

1e wijze les; Laat iedereen meer de positieve dingen uit het leven delen, daar bereiken we uiteindelijk met elkaar veel meer mee!

4 _ Vertel de lezer (liefst gepassioneerd) over één kunstwerk, muziekstuk, film, boek of gerecht. Het mag natuurlijk ook gaan over de maker of iets anders. Belangrijk: verkoop je enthousiasme.

Als ik Rotterdam binnen rij via Overschie en op de fly-over de skyline van de stad zie, word ik warm van binnen. De stad bruist en straalt ondernemerschap en energie uit. Leiden is de afgelopen jaren ook volop in beweging, maar kan best nog een voorbeeld nemen aan de dynamiek en snelheid van de stad Rotterdam.

5 _ Wat vind je een goed/bijzonder/noemenswaardig bedrijf in Leiden e.o. en waarom?

Heerema, heerlijk om Discovery te kijken en de kranen enz. aan het werk te zien.

6 _ Je woont/werkt in Leiden e.o., wat vind je nou echt goed en echt slecht aan deze plaats/omgeving? Stel je veranderingen voor? Zo ja, welke en waarom?

Leiden is een fijne stad en lekker centraal. De monumentale panden in de stad zijn prachtig en tonen de rijkdom vanuit het verleden. Wij mogen met zijn allen best wat meer uitgeven in de stad, zodat de prachtige plekjes een meer Bourgondisch karakter kunnen krijgen.

7 _ Wat is jouw voornaamste doel/wens voor de komende 12 maanden? Zou iemand je daarbij kunnen helpen en hoe?

Frame Offices op de kaart zetten en daarbij een steentje bijdragen om nieuw leven te blazen in een prachtig gebied met kansen, Kanaalpark. Graag nodig ik elke kantoorzoeker uit voor een rondleiding en een heerlijk kopje koffie van onze barista van Midi.

8 _ Zou je nog iets aan de lezers willen vragen of zou je hen nog iets willen zeggen/aankondigen? Voel je vrij dat hier te doen (commerciële uitingen zijn toegestaan!).

Geniet van elke dag en veel succes met het ondernemen.

9 _ Wie zou je binnen Leiden e.o. willen aandragen om deze vragen ook te beantwoorden? En waarom?

Sjoerd Schipaanboord, Commandos. Jonge groep creatieve ondernemers die een positieve vibe achterlaten.

10 _ Ten slotte: wat is je (ongezouten) mening over advocaten?

Kan niet met en zonder ze.