Naam: David Nieuwenburg
Leeftijd: 47
Woonplaats: Zoeterwoude Dorp
Burgerlijke staat: Voor de tweede keer getrouwd

Bedrijf/beroep: Nieuwenburg Sfeer en Evenementendecoraties/Beroep: Creatieve geest achter het bedenken en uitvoeren van sferen in de meest brede zin van het woord.
Werkplaats: Zoeterwoude rijndijk, nabij de Heineken, altijd makkelijk.

Website: www.sfeerevents.nl
Linkedin: LinkedIn/DavidNieuwenburg
Twitter: Twitter/Davidnieuw
Facebook: Facebook/DavidNieuwenburg

1 _ Graag een korte pitch, zodat goed duidelijk wordt wat iedereen van jou moet weten.

David Nieuwenburg is de creatieve geest achter het bedenken en uitvoeren van diverse sferen in de meest breedste zin van het woord.

2 _ De pitch bij vraag 1 was vast hoofdzakelijk positief. Volledig terecht natuurlijk, maar noem ook één slechte eigenschap van jezelf? Niet te veel toelichting of afzwakking; graag alleen één slechte(re) eigenschap.

Kan heel moeilijk nee zeggen.

3 _ Kies één van de volgende ‘1e-keer-onderwerpen’ en vertel hier kort iets over.

– 1e aankoop;
– 1e baan(tje);
– 1e wijze les;
– 1e prestatie van formaat;
– 1e zoen;
– 1e geld.

1e baantje, het werken bij een decoratiebedrijf in binnen en buitenland.

4 _ Vertel de lezer (liefst gepassioneerd) over één kunstwerk, muziekstuk, film, boek of gerecht. Het mag natuurlijk ook gaan over de maker of iets anders. Belangrijk: verkoop je enthousiasme.

Het mooiste kunstwerk dat ik heb aangeschaft komt van Casper Faassen, een zeer gepassioneerd en succesvol kunstenaar. Dit kunstwerk heb ik aan mijn vrouw Pudji gegeven, omdat zij net bevallen was van onze zoon Sam.

5 _ Wat vind je een goed/bijzonder/noemenswaardig bedrijf in Leiden e.o. en waarom?

Er zijn er talloze, zeker binnen de Business Club Leiden, maar als ik er dan toch maar één mag noemen, springt Van Diemen  Grond- en Sloopwerken er wel uit. Jacqueline en Edwin, keiharde werkers met een fantastisch succesvol bedrijf. Welke rekening houdt met mens en natuur. Maar het mooiste vind ik dat zij, ondanks het success, volkomen normaal en zichzelf blijven. Niet uit de hoogte dus.

6 _ Je woont/werkt in Leiden e.o., wat vind je nou echt goed en echt slecht aan deze plaats/omgeving? Stel je veranderingen voor? Zo ja, welke en waarom?

Werken in Leiden is fantastisch, ik kan vooral genieten van de schitterende klassieke gebouwen en de inhoud daarvan. Ik woon in een oud schooltje in Zoeterwoude. Lekker rustig (misschien wel een beetje te rustig………).

7 _ Wat is jouw voornaamste doel/wens voor de komende 12 maanden? Zou iemand je daarbij kunnen helpen en hoe?

Gezondheid voor iedereen waar ik mee te maken heb.

8 _ Zou je nog iets aan de lezers willen vragen of zou je hen nog iets willen zeggen/aankondigen? Voel je vrij dat hier te doen (commerciële uitingen zijn toegestaan!).

Ik zou de lezers van het splinterview willen vragen om zoveel mogelijk werk weg te zetten binnen je eigen netwerk, dit gebeurt wel, maar kan nog beter.

9 _ Wie zou je binnen Leiden e.o. willen aandragen om deze vragen ook te beantwoorden? En waarom?

Michel Verplancke, Ambiance zonweringen.

10 _ Ten slotte: wat is je (ongezouten) mening over advocaten?

Ik heb gelukkig nog niet al te veel te maken gehad met advocaten, maar advocaten zijn nou eenmaal niet weg te denken in onze maatschappij. Uurtarief niet overdrijven jongens!