Naam: Stephanie Majoie
Leeftijd: 33 jaar
Woonplaats: Leiden
Burgerlijke staat: verloofd met Pieter

Bedrijf/beroep: PS DTP & Ontwerp – Grafische Vormgeving & Desktop Publishing
Werkplaats: Leiden

Website: working on it, maar bekijk alvast ons portfolio op Facebook.
LinkedinLinkedIn/stephaniemajoie
TwitterTwitter/stephaniemajoie
FacebookFacebook/psdtpenontwerp

1 _ Graag een korte pitch, zodat goed duidelijk wordt wat iedereen van jou moet weten.

Hi, ik ben Stephanie en ik ben verloofd met Pieter. Onze voorletters vormen samen de PS in PS DTP & Ontwerp. De P staat in dit geval voor conceptontwikkeling (idee) en de S voor Grafische Vormgeving en DTP. Onze kracht zit hem in persoonlijke aandacht. Een goed gesprek met je klant, scheelt extra werk, tijd en dus geld. Wij investeren in het leren kennen van onze klanten en hun communicatiedoelgroep en zijn in staat om in korte tijd een opmaak op maat te vervaardigen. Je kunt bij ons terecht voor conceptontwikkeling, advies, creatieve communicatie, ontwerp en drukwerkbegeleiding van:
– visuele identiteiten (huisstijl);
– logo’s & beeldmerken;
– stationery;
– folders;
– flyers;
– affiches;
– visitekaartjes;
– outdoor;
– postcards & geboortekaartjes;
– verpakkingen;
– formulieren; en
– grafische illustraties & patronen.

En voor de opmaak van alle andere communicatiemiddelen die ik hier in het rijtje vergeten ben.

2 _ De pitch bij vraag 1 was vast hoofdzakelijk positief. Volledig terecht natuurlijk, maar noem ook één slechte eigenschap van jezelf? Niet te veel toelichting of afzwakking; graag alleen één slechte(re) eigenschap.

Ik ben een perfectionist. Als iets niet helemaal naar mijn zin is, accepteer ik dat niet en zal ik toewerken naar een -voor mij- perfect resultaat.

3 _ Kies één van de volgende ‘1e-keer-onderwerpen’ en vertel hier kort iets over.

– 1e aankoop;
– 1e baan(tje);
– 1e wijze les;
– 1e prestatie van formaat;
– 1e zoen;
– 1e geld.

1e wijze les. Meten is Weten! Ken je doelgroep en meet je campagnemiddelen! Meten is onderdeel van een goede marketingstrategie. Investeer hierin want dat is het altijd waard! Alleen door te meten kun je je mediaplan en de inhoud van je communicatiemiddelen verbeteren.

4 _ Vertel de lezer (liefst gepassioneerd) over één kunstwerk, muziekstuk, film, boek of gerecht. Het mag natuurlijk ook gaan over de maker of iets anders. Belangrijk: verkoop je enthousiasme.

Ik schaf morgen het boek Create to Cool van René Boender aan! Een kennis van mij heeft een zeer inspirerende presentatie van deze brainagent bijgewoond. Alleen al door dit gesprek raakte ik dol enthousiast. Ik MOET dat boek lezen. In het kort: René Boender gelooft dat alles staat of valt met de kracht van communicatie. Hij biedt een fontein van ideeën. Hij inspireert vele ‘captains of industry‘ één op één en vertelt alles over (BtB) consumentencontact.

5 _ Wat vind je een goed/bijzonder/noemenswaardig bedrijf in Leiden e.o. en waarom?

Rockademy! In de regio zijn zij gevestigd in Leiden en Zoetermeer. Van muziek word je blij en dat is wat ik daar altijd aantref; blije mensen. Oud en (zeer) jong publiek komt er over de vloer. Een fijn bedrijf dat inspeelt op de behoefte van hun klant. Lessen worden geregeld uitgebreid.

6 _ Je woont/werkt in Leiden e.o., wat vind je nou echt goed en echt slecht aan deze plaats/omgeving? Stel je veranderingen voor? Zo ja, welke en waarom?

Ik zie veel leuke initiatieven om mee heen. Leidenaren zijn in ieder geval niet bang om te  ondernemen in tijde van crisis. Dat maakt Leiden voor mij een inspirerende en leuke stad om in te wonen en te werken.

7 _ Wat is jouw voornaamste doel/wens voor de komende 12 maanden? Zou iemand je daarbij kunnen helpen en hoe?

uuhm, dat ik de pre-huwelijk-maanden stressvrij doorkom? Gekkigheid natuurlijk. In augustus ga ik trouwen. Het plan was; een gezellig ‘feestje’, maar gaandeweg is dat toch best een heel project geworden! Super leuk natuurlijk, we gaan voor een onvergetelijke dag.

8 _ Zou je nog iets aan de lezers willen vragen of zou je hen nog iets willen zeggen/aankondigen? Voel je vrij dat hier te doen (commerciële uitingen zijn toegestaan!).

Kijk eens kritisch naar je eigen communicatiemiddelen. Kunnen teksten niet net iets scherper? Is de huisstijl nog wel van deze tijd? Past de actie bij de doelgroep die je wilt bereiken? Is je logo herkenbaar en duidelijk? Anyway; zijn jouw communicatieuitingen toe aan verfrissing of wil je totaal iets nieuws? Neem gerust contact met ons op via psdtpenontwerp@gmail.com.

PS: wij denken graag met je mee!

9 _ Wie zou je binnen Leiden e.o. willen aandragen om deze vragen ook te beantwoorden? En waarom?

Colin Pichel, eigenaar Rockademy.  Hij onderneemt op eigen wijze en pakt aan wat hij leuk vindt. Dit zie je terug in zijn muzieklessen. Muziek maken doe je voor je plezier en dus staat dit centraal bij Rockademy. Geweldig toch?

10 _ Ten slotte: wat is je (ongezouten) mening over advocaten?

Fijn dat je advies kunt inwinnen bij een derde partij als je zelf in de penarie zit.