Je leest het goed: SPLNTR last een korte pauze in voor het splinterview en deze week dus geen nieuw splinterview op www.splntr.eu. Maar niet getreurd, we komen terug!

Het prettige van zo’n pauze is dat het tijd geeft om te overdenken of het goed is wat we doen. Om ons eens af te vragen of we splinterview-reeks wel moeten doorzetten. We zijn blijven steken op splinterview #23; dit betekent dat we bijna onafgebroken een half jaar splinterviews hebben gepubliceerd. SPLNTR is van mening dat er 23 geweldige portretten zijn gepubliceerd van 23 geweldige mensen uit Leiden en omstreken. Wat ons betreft mag het doorgaan en SPLNTR wil dit podium blijven bieden, maar belangrijker is:

WAT WILLEN JULLIE?

SPLNTR gebruikt deze pauze in het splinterview om dit eens te peilen. We doen dit met een eenvoudige poll op de Facebookpagina van SPLNTR. Klik hier om direct naar de Facebook pagina van SPLNTR te gaan en de poll te beantwoorden.

Als je dan toch op de Facebookpagina van SPLNTR bent aangekomen, kan je deze pagina in één moeite door van een ‘vind ik leuk’ voorzien. Ook nodigt SPLNTR je uit om suggesties te plaatsen voor personen die je graag eens in het splinterview aan het woord zou zien.

Alvast bedankt en we zijn snel weer terug, want voorlopig pakken we gewoon door.