advocatenkantoor SPLNTR 11 jaar

Vele jaren hebben we jaarlijks een bericht geplaatst op onze verjaardag. Althans op de datum die ik mooi vind om als verjaardagsdatum van SPLNTR te hanteren, 1 augustus. Een aantal jaar geleden zijn we daarmee gestopt.

Vandaag viert SPLNTR het 11-jarig bestaan. SPLNTR is gestart in 2011 en 11 is een mooi (gekken)getal en daarom staan we hier toch weer kort bij stil met dit verjaardagsbericht.

Zoals steeds, dank ik ook nu onze cliënten voor het getoonde vertrouwen in onze dienstverlening, de mooie zaken en de enorm fijne samenwerking, en meld ik wederom…

‘SPLNTR is here to stay!’

Ook goed om te herhalen is dat ik sinds dit jaar ook MfN-register mediator ben. Mediation is prachtig en krachtig en ook hiermee weet ik dat ik de komende jaren prachtige diensten zal leveren en mag bijdragen aan mooie en constructieve oplossingen.

Neem contact op als je wilt overleggen wat SPLNTR voor jou en/of jouw bedrijf kan betekenen!

Met vriendelijke groet,

Jelle Splinter
advocaat | mediator