MfN-register mediator

De opleiding tot mediator en het theorie-examen waren eerder dit jaar al afgerond en nu is ook het bericht binnen dat ik (Jelle Splinter) ook ben geslaagd voor het MfN assessment tot MfN-register mediator!

Ontwikkelen en blijven groeien binnen mijn expertises (arbeidsrecht/ondernemingsrecht) zijn vaste waarden. Opleidingen, examens, certificaten en diploma’s horen daarbij, maar deze voelt wel ontzettend bijzonder. Op het ene resultaat ben ik trotser dan op het andere en nu ben ik ongelooflijk trots om de titel MfN-register mediator te mogen voeren. En wat heb ik er zin in om hiermee aan de slag te gaan.

Bij SPLNTR vind je dus niet alleen een gespecialiseerd advocaat arbeidsrecht en ondernemingsrecht, maar óók een MfN-register mediator. Ik zal me in eerste instantie vooral richten op arbeidsmediation en zakelijke mediation, maar de specialisaties binnen het geweldige vak als mediator zullen mogelijk verder uitbreiden.

Laat me weten als je geïnteresseerd bent, want mijn enthousiasme over mediation (óók in preventieve vorm) is enorm en deel ik maar wat graag.

Met vriendelijke groet,

Jelle Splinter
advocaat | mediator