Van 27 tot en met 30 juni 2013 vinden de Leidse Lakenfeesten weer plaats in de mooie stad Leiden. Leiden staat 4 dagen in het teken van feest en gezelligheid voor iedereen.

Jelle Splinter is naast advocaat en oprichter van SPLNTR, sinds 3 jaar ook bestuurslid van de stichting die jaarlijks de Leidse Lakenfeesten organiseert. Jelle doet dit omdat hij graag iets teruggeeft aan de stad waarin hij met veel plezier woont en werkt. Graag vragen wij hier, op de website van SPLNTR, aandacht voor het geweldige programma van de Leidse Lakenfeesten editie 2013.

Het programma was al volledig en goed, maar de organisatie is erin geslaagd om het weer te verbeteren. Onder andere door een paar geweldige nieuwe onderdelen toe te voegen. Zo is er als nieuw onderdeel het Bierfestival Leiden bij de Hooglandse Kerk (zaterdag 29 juni vanaf 14:00 uur tot 20:00 uur). En diezelfde zaterdag 29 juni is er vanaf 20:00 hét gezelligste dansfeestje van Leiden, TW!ST. TW!ST zal in het teken staan van de house classics, zodat jong, maar vooral ook ouder een geweldige avond kunnen beleven. Voor TW!ST wordt het Stadhuisplein in Leiden omgetoverd tot een spektakel.

Het programma is ongekend geworden dit jaar. Onderstaand zijn de onderdelen opgenomen, samen met de plek in de stad en tijd. Klik op de onderdelen voor een koppeling naar ons geweldige online magazine of ga direct naar www.lakenfeesten.nl.

Namens SPLNTR veel plezier gewenst tijdens de Leidse Lakenfeesten en laten we er met zijn allen een geweldig evenement van maken.

 

Donderdag 27 juni

Vrijdag 28 juni

Zaterdag 29 juni

Zondag 30 juni