Postacademische leergang arbeidsrecht – Universiteit Leiden

Advocaat Jelle Splinter heeft in oktober 2013 de postacademische specialisatieopleiding arbeidsrecht aan de Universiteit Leiden afgerond. Een geweldig resultaat dat bij SPLNTR advocatuur natuurlijk ook niet mocht ontbreken; Arbeidsrecht is namelijk onze hoofdpeiler en de kennis en kunde mocht best worden bevestigd met een diploma.

Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)

Maar er is meer dat bij SPLNTR de hoge kwaliteit binnen het arbeidsrecht bevestigt. Met ingang van 2014 is advocaat Jelle Splinter aangesloten bij de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). VAAN is een landelijke vereniging van arbeidsrecht advocaten, die in mei 2005 is opgericht met als doel een hoogwaardige specialisatievereniging (vergelijkbaar met Insolad, VFAS en LSA) te worden. VAAN is bedoeld als kwaliteitskeurmerk, als collegiaal overlegorgaan, maar ook als extern advies- en overlegorgaan voor bijvoorbeeld de politiek, de rechterlijke macht en de Nederlandse Orde van Advocaten.

SPLNTR leverde altijd al de hoogste kwaliteit, maar is trots dat advocaat Jelle Splinter dit nu met dit kwaliteitskeurmerk extra kracht mag bijzetten.

Klik hier voor de website van VAAN meer informatie.

Advocaat Jelle Splinter per 1 januari 2014 lid van Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN):

VAAN logo

keurmerk logo