Van donderdag 26 juni t/m zondag 29 juni 2014
hét evenement van Leiden: de Leidse Lakenfeesten

Vier dagen feest en gezelligheid voor iedereen in Leiden. Waarbij dit jaar onder andere een hechte samenwerking met Museum de Lakenhal, waardoor ook meer aandacht is voor de historie van Leiden als laken producerende stad. Een rijk historisch feit waar de Leidse Lakenfeesten haar naam aan heeft ontleend.

Betrokkenheid advocaat Jelle Splinter
Jelle Splinter is naast advocaat en oprichter van SPLNTR, dit jaar voor de 4e keer ook bestuurslid van de stichting die jaarlijks de Leidse Lakenfeesten organiseert. Jelle doet dit omdat hij graag iets teruggeeft aan de stad waarin hij met veel plezier woont en werkt. Op de website van de Leidse Lakenfeesten (www.lakenfeesten.nl) is het programma en uitleg over alle onderdelen te vinden, maar ook op onze SPLNTR-website besteden we natuurlijk weer aandacht aan de Leidse Lakenfeesten editie 2014.

 

Programma Lakenfeesten 2014
Het programma voor de Lakenfeesten 2014 is weer bomvol, gevarieerd en kwalitatief hoogstaand. In het programma vind je de onderdelen, samen met de plek in de stad en tijd. Klik daar op de onderdelen voor een koppeling naar het online magazine met uitgebreidere informatie per onderdeel. Wij adviseren om regelmatig de website van de Lakenfeesten te raadplegen, want er wordt regelmatig nieuwe informatie toegevoegd…

Namens SPLNTR advocatuur veel plezier gewenst tijdens de Leidse Lakenfeesten! Laten we er met zijn allen een geweldig evenement van maken.

KLIK HIER VOOR HET COMPLETE PROGRAMMA VAN DE LEIDSE LAKENFEESTEN 2014