SPL interim services

inhouse legal power

Naast advocatuur biedt SPLNTR interimdiensten aan onder het label ‘SPL interim services’.

Het kan om vele redenen wenselijk zijn om op interim basis de diensten van SPLNTR in te schakelen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een tijdelijke onderbezetting van uw juridische- of HR-afdeling door ziekte, zwangerschapsverlof of een sabbatical leave van (één van) uw vaste krachten. Maar denkt u ook aan zware juridische trajecten waarin tijdelijk extra ‘legal power‘ gewenst is, zoals bij reorganisaties, fusies en bedrijfsovernames. Het kan ook zijn dat u voor langere tijd juridische versterking wenst binnen uw organisatie, ook dan kunnen er met SPLNTR afspraken gemaakt worden.

The bottom line is dat SPLNTR (tijdelijke) legal power kan leveren! Over SPL interim services kunnen talrijke afspraken gemaakt worden, vaak ook tegen andere tarieven dan de tarieven voor de reguliere werkzaamheden binnen de advocatuur. Onderzoekt u dan ook zeker de mogelijkheden van SPL interim services en neem contact met ons op!

voorbeeld opdracht
SPL interim services

Onder het label SPL interim services is SPLNTR door de curatoren van DSB Bank N.V. in faillissement gevraagd het juridische team te ondersteunen. De ervaring bij SPLNTR op het gebied van zorgplicht in de financiële sector, financiële dienstverlening, banken en verzekeraars, maakt de dienstverlening van SPLNTR uitermate geschikt.

Binnen deze opdracht houdt SPLNTR zich voornamelijk bezig met de tussen curatoren en belangenorganisaties overeengekomen compensatieregeling. Deze compensatieregeling is in het leven geroepen om een oplossing te bieden voor de uiteenlopende zorgplichtklachten van klanten van DSB Bank (zoals klachten ten aanzien van overkreditering en “woekerpolissen”). Naast de compensatieregeling houdt SPLNTR zich bij DSB Bank bezig met restschulden, saneringen en wordt meer in algemene zin juridische ondersteuning geboden aan de afdeling Bijzonder Beheer van de bank.

dsbbank_newlogo